fredag 19 februari 2010

Wassenaar 2010-02-19

Wassenaar ligger strax norr om Haag och ar en forstad till Haag. Vi kom hit for tva dagar sedan. Tog billighetsvarianten med Ryanair till Eindhoven och sedan tag till Haag.

Vi ar nu ensamma med tva 5-ariga tvillingpojkar medan foraldrarna och deras tva aldre syskon ar pa skidsemester i Schweiz. Det ar forsta dagen idag, dom akte kl 06 i morse, men vi har klarat dagen ganska bra. Pojkarna skulle egentligen ha varit pa dagis, men dar har man fatt in vinterkraksjukan sa det ar stangt till pa mandag.
Dom ar snalla mot sin gamla mormor och morfar och skoter sig valdigt mycket sjalva eftersom dom hela tiden leker tillsammans.

Vi bor i huset pa oversta bilden. Det ar ett parhus och vi bor i hogra delen, den del som syns pa fotot.
Det finns lite sno har och var pa marken och idag fick vi aven lite paspadning i tio minuter innan det overgick till regn. Temperaturen ligger pa +2 - 4 grader och solen lyser med sin franvaro. Ganska trist vader alltsa.

Husen har i denna delen av Wassenaar ar alla stora och pampiga. Huset med halmtaket ar ett grannhus och det finns flera i den stilen. Men man ser nastan inga hus som ar identiskt lika. Det verkar som om det ar forbjudet att bygga likadana hus.

Som ni markt ar det ont om å, ä och ö har, men man brukar lara sig ganska fort att lasa aven sadan text. Hjarnan lar sig snabbt att satta prickar och ringar pa ratt stallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade